top of page

Dr. Hauschka | Krema za ruke

Njegovana se žena poznaje po rukama, teza je s kojom odrastamo nerijetko potvrđujući njenu istinitost. Često čujemo kako su ruke uz lice, najizloženije negativnim vanjskim utjecajima poput sunca, promjena temperature, agresivnim sredstvima za čišćenje, a što u konačnici nepovoljno utječe na njihovu ljepotu i zdravlje. Svjesni činjenice da ruke govore mnogo o osobi, mali rituali njege trebali bi biti dio svakodnevne higijene. U Dr. Hauschki znaju koliko je svakodnevne pažnje i njege rukama potrebno stoga su razvili kremu koja od prvog nanošenja hrani, hidratizira i revitalizira suhu, ispucalu i preosjetljivu kožu ruku. Iznimna formulacija kreme sadrži srž afričke biljke Kalanhoe koja pruža intenzivnu obnovu i omekšava kožu ruku.

Dr. Hauschka krema za ruke namijenjena je i onima koji su stalno u pokretu, a žele u svakom trenutku imati uza sebe kremu za ruke. Kremu za ruke preporuča se držati u ladici na poslu ili na polici u kupaonici, kako bi vam uvijek bilo na dohvat ruke. Svi kojima se ruke brzo suše što zbog posla koji rade, što zbog proljetnog vremena i vjetra, cijenit će kvalitetnu kremu za ruke.

Predstavljanje Dr. Hauschka kreme za ruke održano je u prekrasnom ambijentu i ljubazno osoblje Makronove uz opuštajuću glazbu i masažu ruku.

bottom of page